Foto’s van Rotterdam aan de muur

Skyline Rotterdam foto

Informatie over Rotterdam:

Qua inwonersaantal is Rotterdam de op op een na grootste stad van Nederland. Rotterdam ligt aan de Maas en wordt ook wel de Maasstad genoemd. Voor fotografen is dit een van de mooiste steden om vast te leggen. Wij hebben dan ook meerdere foto’s van Rotterdam te koop staan.

De volgende plaatsen in Rotterdam zijn erg fotogeniek:

  • De Erasmusbrug: Dit is DE brug waar Rotterdam bekend om staat. De Erasmusbrug wordt ook wel de Zwaan genoemd.
  • Kop van Zuid: Dit bevindt zich aan de zuidoever aan de Nieuwe Maas en hier heb je prachtig uitzicht op de Skyline met de wolkenkrabbers.
  • De Euromast: Vanaf de Erasmusbrug heb je mooi uitzicht op de Euromast.
  • De Hef: De Hef is de bijnaam voor de Koningshavenbrug. De Hef is niet meer in gebruik maar nog steeds erg populair voor foto’s.
  • De Kubus woningen: In Rotterdam heb je 38 Kubuswoningen. Zeker de lijnen in deze woningen zijn erg geschikt voor prachtige foto’s.

Informatie over de foto’s die te koop staan:

Onderstaande foto’s van Rotterdam staan te koop op Werkaandemuur.nl
De foto’s zijn te koop op Canvas (voor binnen en buiten), Canvas met baklijst, Canvan met gouden sierlijst, Art frame, HD metal, behang, Acrylglas, aluminium dibond, ingelijste fotoprints, fotoprints, xpozer, en ronde kunstwerken.

De sfeer in de foto’s zorgen voor een rustig en sfeervol beeld en zijn daarom erg geschikt voor thuis, op kantoor of in wachtruimtes.

Wil je weten hoe een foto op jouw muur er uit ziet? Werk aan de Muur heeft een app beschikbaar voor Android en IOS waarmee je dit virtueel op jouw muur kunt bekijken.

Op zoek naar andere foto’s die te koop staan? Klik hier.

Voor vragen of verzoeken kunt u contact met mij opnemen.

Geef een reactie