Foto’s van Molens aan de muur

Foto's van Molens aan de muur

Informatie over Molens:

Foto’s van Molens aan de muur. In Nederland hebben we op dit moment nog ongeveer 1200 molens. Nederland staat bekend om de vele Molens. Een groot deel van Nederland is sinds de 16e eeuw gevormd door de Molens. De Molens hebben water weggepompt en hierdoor kwam grond droog te liggen.

De beroemdste locatie in Nederland is Kinderdijk. Hier zijn de meeste windmolens te vinden die bij elkaar staan. In totaal staan hier 19 Molens. Dit gebied ligt onder zee niveau en het zou zonder de Molens onder water komen te staan.

Een andere beroemde locatie met Molens is de Zaanse Schans. Dit is een buurt in de gemeente Zaanstad en is in 1963 opgericht. Dit is echt een trekpleister voor toeristen uit eigen land maar vooral ook uit het buitenland. De Zaanse Schans geeft echt het beeld weer wat buitenlanders van ons land hebben. Toen ik hier een keer in de vroege ochtend was om foto’s te maken zag ik ook alleen maar toeristen lopen. Allemaal met een camera en/of drone.

Mijn persoonlijke favoriet is Molen de Vlinder in Deil. Dit is een prachtige Molen op een mooie locatie aan het water van De Linge. Zeker in de ochtend kun je hier prachtige sfeervolle foto’s maken.

Informatie over de foto’s die te koop staan:

Onderstaande foto’s zijn gemaakt in Kinderdijk, De Zaanse Schans, Deil (Molen de Vlinder) en Wijk bij Duurstede in de avond.

Onderstaande foto’s van Molens aan de muur staan te koop op Werkaandemuur.nl
De foto’s zijn te koop op Canvas (voor binnen en buiten), Canvas met baklijst, Canvan met gouden sierlijst, Art frame, HD metal, behang, Acrylglas, aluminium dibond, ingelijste fotoprints, fotoprints, xpozer, en ronde kunstwerken.

De sfeer in de foto’s zorgen voor een rustig beeld en zijn daarom erg geschikt voor thuis, op kantoor of in wachtruimtes.

Wil je weten hoe een foto op jouw muur er uit ziet? Werk aan de Muur heeft een app beschikbaar voor Android en IOS waarmee je dit virtueel op jouw muur kunt bekijken.

Op zoek naar andere foto’s van landschappen die te koop staan? Klik hier.

Voor vragen of verzoeken kunt u contact met mij opnemen.

Geef een reactie