Foto’s van heidevelden aan de muur

Heidevelden in bloei

Informatie over Heidevelden:

Nederland heeft prachtige en gevarieerde landschappen. Prachtige bossen, heide, rivieren en niet te vergeten onze kust. In deze blog behandelen we de heidevelden in Nederland en vind je sfeervolle foto’s van heidevelden.

Heidevelden vind je in heel Nederland maar het meest in het midden van het land. Zelfs op onze waddeneilanden kom je heidevelden tegen. Tussen ongeveer half augustus en half september staat de heide in bloei in Nederland. In deze periode is de Posbank / Veluwezoom op de zuidelijke Veluwe bij Rheden mijn grote favoriet. De heide is dan prachtig paars gekleurd wat zorgt voor een prachtige sfeer in de foto’s. Met name tijdens het gouden uur maken fotografen graag foto’s van heidevelden.

De volgende gebieden staan ook bekend om hun mooie heidevelden:

  • De Hilversumse heide in Noord Holland.
  • De Koningsheide in Gelderland. Dit is een gebied tussen Nationaal Park de Hoge Veluwe en de Veluwezoom.
  • De Utrechtse Heuvelrug. Met name bij de Leersumse Velden en Austerlitz.
  • De Edese Heide.
  • Het Dwingelderveld in Drente.
  • De Stabrechtse heide in Noord Brabant.

Informatie over de foto’s die te koop staan:

Onderstaande werken staan te koop op Werkaandemuur.nl
De foto’s zijn te koop op Canvas (voor binnen en buiten), Canvas met baklijst, Canvan met gouden sierlijst, Art frame, HD metal, behang, Acrylglas, aluminium dibond, ingelijste fotoprints, fotoprints, xpozer, en ronde kunstwerken.

De sfeer in de foto’s zorgen voor een rustig beeld en zijn daarom erg geschikt voor thuis, op kantoor of in wachtruimtes.

Wil je weten hoe een foto op jouw muur er uit ziet? Werk aan de Muur heeft een app beschikbaar voor Android en IOS waarmee je dit virtueel op jouw muur kunt bekijken.

Op zoek naar andere foto’s van landschappen die te koop staan? Klik hier.

Voor vragen of verzoeken kunt u contact met mij opnemen.

Geef een reactie